home

Hotel-Café 't Anker is hét familiehotel** van Leeuwarden, gelegen in een rustige monumentale straat in het eeuwenoude en bruisende hartje van Leeuwarden. 

Het hotel heeft de beschikking over 23 standaard *** - en low-budget * kamers, die plaats bieden aan max. 60 personen.  Er is een grote variëteit aan kamertypes, waardoor er voor bijna iedereen de gewenste overnachtingsmogelijkheid aanwezig is én dat tegen de voordeligste prijzen van Leeuwarden. Als sinds jaar en dag is het ontbijt gratis.

Alle kamers zijn voorzien van luxe highspeed draadloos internet (gratis). De standaard kamers zijn voorzien van extra comfort, o.a. douche, toilet en televisie . De low-budget kamers beschikken over basis facicteiten en bevindt zich douche en toilet buiten de kamer op dezelfde etage. Tevens beschikken wij over een groepsaccomodatie, een slaapzaal welke ruimte biedt aan groepen t/m 12 personen.
Het oudhollands café/restaurant is een uitstekende locatie voor uw aperitief, lunch, diner of voor gezelligheid tot in de "latere uurtjes". Door de ligging van het hotel bent u op de juiste plek om Leeuwarden te verkennen. Alle bezienswaardigheden en wat verder voor vermaak kan zorgen liggen op maximaal 10 minuten wandelen.
Parkeergelegenheid is openbaar aanwezig of reserveer een parkeerplaats in onze privéparkeergarage op 100 meter voor maar 9,50 euro per overnachting. (Uitrijden op dag van vertrek max.11.30 uur).  Voor uw fiets beschikken wij over een grote inpandige fietsenstalling. Tevens is er ook nog op 300 meter een voordelige openbare parkeergarage voor langverblijf met max.kosten per dag tot 24 uur van ma-vr 3,50 / za+zo 6,00. Al ruim 50 jaar wordt het hotel-cafe bezocht door: zakelijke relaties, reizigers voor meerdaagse vakantie of doorreis, studenten, families, groepen, personeelsuitjes, sportploegen, etc. 
Bezienswaardigheden etc. zijn bijvoorbeeld Stadhouderlijk Hof , Fries Museum , Princessehof , Natuurmuseum Fryslan , Post Plaza , Blokhuispoort , de Neushoorn , Mata Hari , Oldehove , Harmonie , Praamvaren , de Groene Ster , AquaZoo, Tresoar , Prinsentuin , Rengerspark , Stenden , NHL , van Hall Larenstein , Watercampus Wetsus , Holland Casino en in het hotel cafe is ook nog een biljart, biljartvereniging of biljartclub zoals in de Friesche Club Leeuwarden aanwezig etc.etc.etc.