home

Dineren in Leeuwarden

Zin om te dineren in Leeuwarden? Denk dan ook eens aan Hotel / café het Anker. Bij ons kunt u terecht voor een heerlijk 3 gangen menu, welke met veel enthousiasme bereid wordt in eigen keuken.

Dineren in Leeuwarden

Heerlijke plates

Onze 3 gangen menu's bestaan uit een voorgerecht, plate en nagerecht.
Om te beginnen kunt u kiezen voor een heerlijk verse soep of warme stokbrood met eigen gemaakte kruidenboter. Vervolgens bereiden wij onder andere overheerlijke kip- of visfilet, varkenshaas medaillons, kipsaté, schnitzel, kip cordon blue of een gehaktbal zoals grootmoeders die vroeger maakte. Het vlees wordt geserveerd met patat of aardappelen, verse groente en een salade als opmaak. Voor het nagerecht kunt u kiezen voor heerlijke bolletjes ijs met bijvoorbeeld ananas en/of slagroom.

Uiteraard bent u helemaal vrij om in plaats van 3 gangen, 2 gangen of alleen een plate te nuttigen. Tevens kunt u zelf een plekje zoeken in het ouderwets en rustige bruincafé. Ons personeel zal zijn of haar uiterste best doen om u optimaal te laten genieten. Heeft u speciale wensen? Schroom dan niet om ons te vragen. Wie weet is er meer mogelijk dan u denkt.

Meer informatie

Op de volgende pagina's kunt u meer informatie vinden over: warme dranken, frisdranken of alcoholische dranken.

Onderaan deze pagina kunt u alvast een kijkje in ons menu nemen.

Zakelijke overnachting inclusief dineren?

Bent u voor zakelijke doeleinden in Leeuwarden of omgeving? Dan is het misschien voor u handig dat wij naast de overnachting en het ontbijt ook uw diner verzorgen. U kunt zich dan volledig op uw werkzaamheden focussen en laat de rest maar aan ons over. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via dit formulier.

 

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!