home

Hotel-Café 't Anker is hét familiehotel van Leeuwarden, gelegen in een rustige monumentale straat in het eeuwenoude en bruisende hartje van Leeuwarden, waar vroeger rivier de Ee liep.  

Het hotel heeft de beschikking over 21 standaard *** - en low-budget * kamers + groepsruimte voor max 16 personen + 1 (hostel) room voor max. 16 personen, in welke bedden los geboekt kunnen worden door bijvoorbeeld backpackers. Het hotel biedt nu plaats aan max. 60 personen.  Er is dus een grote variëteit aan kamertypes, waardoor er voor bijna iedereen de gewenste overnachtingsmogelijkheid aanwezig is én dat tegen de voordeligste prijzen van Leeuwarden. Kamers kunnen eventueel ook exclusief ontbijt geboekt worden. Eénmaal ingecheckt kunt op elk gewenst moment het hotel betreden. 

Alle kamers zijn voorzien van luxe highspeed draadloos glasvezel internet.
De standaard kamers zijn voorzien van extra comfort, o.a. prive badkamer en grote design tv
De low-budget kamers beschikken over basis faciliteiten en bevindt zich de douche en toilet buiten de kamer op dezelfde etage.
Slechts maximaal 5 gasten gebruiken de gezamelijke douche en toilet op een etage. U kent dus geen wachttijden om te douchen.
Tevens beschikken wij over een groepsaccomodatie / hostelroom, een slaapzaal welke ruimte biedt aan groepen t/m 16 personen.
In de slaapzaal kan ook in diverse periodes een bed geboekt worden. We spreken dan over een hostelroom.  
Het oudhollands café - restaurant is een uitstekende locatie voor uw aperitief, lunch, diner of voor gezelligheid tot in de "latere uurtjes".
Het hotel cafe beschikt ook nog over een biljart met een 100 jaar oude biljartvereniging.

Door de ligging van het hotel bent u op de juiste plek om Leeuwarden te verkennen.

Parkeergelegenheid is er door een parkeerplaats te  reserveren in onze privéparkeergarage op 75 meter voor maar 12 euro per overnachting.
(Inrijden vanaf 13.00 uur. Uitrijden op dag van vertrek max.12.00 uur. Dagverlenging is mogelijk indien de garage vrij is).
Tevens is er ook nog op 350 meter een voordelige openbare parkeergarage voor langverblijf met max.kosten per dag tot 24 uur van ma-zo 4,00 per dag.
Voor uw fiets beschikken wij over een grote inpandige fietsenstalling. Ook is het mogelijk om fietsen te huren.
Al ruim 55 jaar wordt het hotel-cafe bezocht door: zakelijke relaties, reizigers voor meerdaagse vakantie of doorreis, studenten, families, groepen, personeelsuitjes, sportploegen, etc. 


Vele bezienswaardigheden, activiteiten zijn op loopafstand. Zo zijn bijvoorbeeld Blokhuispoort , Stadhouderlijk Hof , het Praamvaren, Fries Museum , Princessehof , Natuurmuseum Fryslan , Post Plaza ,  de Neushoorn , Mata Hari , Oldehove , Harmonie
, Tresoar  en parken als de  Prinsentuin , Rengerspark op zeer korte loopafstand. Ook zijn alle hogescholen zoals  Stenden , NHL , van Hall Larenstein , Watercampus Wetsus op nog geen 15 minuten loopafstand.


 

  

Fietsen
(Elektrische)
huren

vraag HIER om info
 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!